202831 – din nar!

Fik en sms fra min gode ven om, at Bruun Rasmussen havde to Pommery’er fra 1987 i magnum – og vi kunne eventuelt tage en hver. Endelig! Sidste gang han fandt en 87’er på en auktion, var der en hat der gik bud-amok og sendte prisen til stjernerne!

1987, en årgang der mere eller mindre er umulig at finde! Årgangen skulle egentlig ikke være noget sindssygt spændende, men den uskrevne regel siger, at man skal have en champagne fra sit fødselsår.

Og nu var den der, så jeg bød et par gange for til sidst at have højeste bud. Kæft det var fedt – kunne næsten lade min mobil op med ren eufori! Men få sekunder før det hele sluttede, og vi taler i overtiden af dommerens overtid – kommer 202831 og går autobud-amok. Han når at ramme vores smertegrænse – et par gange – og stjæler min champagne!!

Så kære 202831, jeg ville virkelig ønske du var her lige nu, så jeg kunne ae dig – meget hårdt – med en skovl – lige i face!!

Pommery 1987

NAR!


Skriv et svar