To ting…

Okay – to ting…

1. Jeg har lige fået et brev om, mit sponsorbarn ikke er med i deres program mere, hvorfor jeg ville få et nyt sponsorbarn. Det synes jeg egentlig ikke er ok! Jeg vil beholde Esaie! Bevares – der har været bump på vejen og frustrationer i luften, som når han fx sendte tegninger og tiltalte mig Mrs. Kasper! Mrs?! Like really Esaie? Synes måske lige det var kækt nok, især taget i betragtning af jeg sendte ham penge i bytte for tegninger, men bevares – jeg kan godt lide lidt flabethed, så er sikker på, at han nok skal blive til noget stort – måske ikke Zlatan-stort, men måske mere noget Drogba-stort.

Men her kommer mit egentlige dilemma – mit nye barn – som forøvrigt har det absolut fedeste navn i verden (Jeg skulle lige læse brevet igennem et par gange for, at være sikker på at det faktisk var det han hed). Tarawendsega Roland Tapsoba – hold nu kæft, det navn er lige til en nobelpris!!

Men der skete noget, der fik mit hjerte til splintre! På billedet af Tarawendsega er han iført en….. CSKA Chelski trøje……….

Are-you-fucking-kidding-me-d77868

Kan man kræve at han smider den ud? Eller bliver jeg nødt til at sende en Arsenal trøje til Burkina Faso?

 

2. Jeg får en roommate!! Scooterfjæset Dennis flytter ind!! Kæft det bliver en udfordring, MEN nu er vi i det mindste to om champagneregningen! 😉

anchorman Brick

Okay – hej hej.


Skriv et svar