Hvis du ser en

person, som ikke er mig, på en gul cykel med et rødt og blåt dæk, så hiv ham af og riv ørerne af ham! Jeg gider virkelig ikke gå rundt mere – det tager så lang tid!

Jeg havde været en tur på Bryggen for at se fodbold sammen med et par gamle drenge. Vi fik os en flaske Bergere, blanc de blancs, ikke er særligt imponerende glas, men udemærket hvis man lige skal have slukket tørsten. Det er ikke et glas jeg ville tilbyde, hvis jeg skulle imponere en sød pige. Efter kampen prøvede jeg at finde min cykel – men den var som spist af en tyk dreng. Jeg troede i starten, at jeg bare havde glemt hvor jeg havde stillet den, hvilket ikke var synderligt usandsynligt, men efter at have gået havnekajen rundt et par gange måtte jeg desværre sande, at den enten er blevet kastet i kanalen eller stjålet. Så nu er jeg fodgænger, hvilket er ok kedeligt…….

Så hvis der er en, der har en cykel billigt til salg så råb op 🙂

Tyk asiat


Skriv et svar