Nu har raseriet så småt lagt sig,

nu er det kun irritation over ikke at have en cykel der er tilbage! Håber fandme du kører galt på den!

Jeg var til Warrior Dash sammen med et par kammerater. Det startede helt igennem forfærdeligt, da Dennis og jeg havde valgt, at tage på Rust dagen forinden og prøve at drikke os mod til at tale med damer, så vi blev ret fulde. Vi kom hjem ved en 4ish plus minus en time – tror jeg nok… De andre kom hjem til mig kl. 9, og Dennis’ første kommentar var: “Jeg er stadig fuld.”. Tror vi havde solgt vores billet meget, meget billigt i det øjeblik Rasmus kom og satte dørtelefonen i gang!

Vi kørte maritimt tema. Fra venstre – Dennis er en bleg tysker der er blevet spist af en haj, jeg er en krabbe, Rasmus er en fisk (Med amagerplade på lænden) og Mads er en mand med grønne bukser, som holder en skildpadde i hånden.

Før WD

 

Efter WD

Rasmus stod for dagens bedste selfie!

Rasmus selfie

 

Ses!


Skriv et svar