Tilbage efter lidt tid

Hej igen,

Jeg ved ikke om du kan huske mig, men det er mig, der skrev præcis ligeså meget ligegyldigt som alle andre bloggere. Jeg ville egentlig have skrevet min frustrationer ud efter terrorangrebet i København, men valgte efter jeg havde skrevet det, at lade være med at poste den og så bare gå i seng i stedet for.

Min første post i det Herrens år 2015 bliver derfor om mig, mig, mig, mig! Jeg ankom for et par dage siden til Pune i Indien, hvor jeg skal arbejde lidt. Turen fra København er decideret røvsyg, og det hjalp ikke at flyet fra Dehli til Pune var 4 timer forsinket.
Det første jeg ser i Pune lufthavn, er vist nok deres svar på et tax free shop, som i bund og grund var en isenkræmmer, hvor man kunne få alt fra falske smykker og køkkenudstyr til kufferter og massagestole. Tror manden i den røde skjorte nok håber at finde et bælte, der ikke er 34 numre for stort.IMG_0003
Før jeg tog afsted fik jeg af vide, at den indiske trafik var ok vanvittig, og tak fucking skæbne – det skal jeg da lige love for! Jeg skal bogstaveligt kun krydse en vej fra jeg går ud af hotellet til at være på kontoret, men jeg har de sidste 3 dage været ved at blive kørt ned 14 gange på min vej til og fra arbejdet! Et er at de kører i venstre side, fred være med det, men at de så også kører som om, djævlen er i hælene på dem – og den eneste måde, de kan slippe væk fra ham er ved at køre fuldstændigt retarderet – det er seriøst håbløst!

Men hvis jeg ikke dør i trafikken her, så dør jeg helt sikkert af den stærke mad! Jeg har endnu ikke haft en frokost eller et aftensmåltid, hvor jeg ikke har siddet og svedt, som en fed dreng i en sauna efter 10 km’s løb. Alt er nærmest faretruende rødt – og hvis det ikke er det, er det alligevel røv stærkt. De kunne fandme godt lære, at der intet er i vejen med en god røvfuld tarteletter.

Forresten hvis du ser en håndboldofficial gå rundt i Indien, så er det nok bare mig. Jeg har fået et adgangskort med en rød keyhanger, som selv Jan Pytlick ville være misundelig på.IMG_0024
Nå ja… Der er stort set intet champagne på hotellet! De har den såkaldte Ace of Spades, Dom Perignon og en Moët & Chandon – så det bliver nok en måned uden det store champagneindtag. Dårlig stil Hyatt, dårlig stil… Suk….


Skriv et svar