Velkommen til…

mit univers.

Første indlæg bliver ikke så langt, fordi jeg pt sidder og drikker lidt champagne, Diebolt-Vallois Prestige, og lader op til en kæmpe aften i Pumpehuset hvor først Topgunn skal spille, og så hoster Danmarks sjoveste hiphop blog DDS (drozdailysteezin.dk) efterfølgende, efter eget udsagn en “af årets største turn up fester”, hvor der vil blive delt hiphop ud til folket – BOOOOOOTY GRIND!!

Diebolt-Vallouis

Meget kort om champagnen, før jeg får et glas i hovedet for at være asocial. Cramant producenten er kendt for at lave blanc de blancs (Når champagnen kun er lavet på chardonnay druer) på uretfærdigt højt niveau. Mine erfaringer med denne skønne champagne er, at den skal have lov at stå og udvikle sig før boblerne skal suges. Der er så meget kraft i syren, at den vil overdøve smagen medmindre den får lov at stå. Har man tålmodigheden til det, så får man til gengæld også et rigtig flot glas champagne. Den vi drikker i aften har stået med plastikprop på i mere end en uge, og det synes jeg bestemt ikke har gjort champagnen dårligere – mindre syre/friskhed og mere balance.

Ses i byen venner!

Follow my blog with Bloglovin


Skriv et svar