Juhuuuu!

Så skete det – jeg spillede en fodboldkamp, eller lidt af en af en fodboldkamp, uden at anklerne overgav sig!
Fodbold 1/6
Måske lidt af en sidebemærkning, men synes ligeså godt i kunne få den – Det var så lidt.

Nu en lille opsang! Jeg forstår ikke, folk tager på håbløse beværtninger, køber drinks til priser, som stedet bestemt ikke kan retfærdiggøre, sammen med fyre med alt for store blazere eller ligner nogle som har plyndret en Solid butik. Hvis Dj’en så kommer til at afbryde sin Kato kavalkade, ved et uheld at sætte lidt hiphop eller RnB på, så brænder dansegulvet!
Tag nu til arrangementer hvor Dj’en spiller hiphop og RnB hele tiden! I vil få en fest hele aften uden afbrydelser fra ItaloBrothers og Joey Moe! Grunden til at jeg skriver det, er at Droz Daily Steezin havde inviteret et dreamteam af Djs i fredags, og overraskende få havde valgt, at takke ja tak til fest og nej tak til Gothersgade!
Prøv at hør her! Når man samler Fabian Mazur, Mr. Møller, Emil Lange, Eloq, Oh Boy og Pelle Peter til ÉT arrangement, så burde det i sig selv være nok til, at folk aflyser bryllupper, fødsler og verdenskrige!

Det var bare det – tak. Nå ja – og Topgunn, Rasmus, Kristian & co. og jeg havde en fest!

Topgunn – Pumpehuset

Ses i solen venner!


Skriv et svar