Roger Coulon

Mads er kommet for at hygge og se Patrick Nielsen bokse mod en russer. Det er jo en god anledning til at drikke resten af Roger Coulon – Réserve de l’Hommée, som Rasmus og jeg startede på i fredags. Det bringer os til den første public service meddelelse fra mig: Anskaf jer en champagneprop! Det er seriøst det bedste Gud har skabt siden RIHANNA!

Jeg må indrømme at jeg ikke kender til huset og kan egentlig ikke huske hvor jeg har fået fat i flasken henne, men… Da flasken blev skudt af i fredags, var der overraskende lidt syre i, noget man ellers tit finder i non-vintage flasker som lige er blevet åbnet. Det gør, at den er meget nemmere at drikke med det samme end så mange andre non-vintage champagner, som fx Diebolt-Vallois Prestige – det skal dog lige siges, at jeg synes at Diebolt, som helhed, er et meget bedre glas. Druesammensætningen er 1/3 til hver, og vinene skulle være lagret på egefade.

Det er egentlig et ganske umærket hverdagsglas. I forhold til min smag, mangler jeg lidt fylde, som chardonnay druen normalt giver, og smagen varer heller ikke synderligt lang tid. Men alt i alt udemærket.

Roger Coulon - Reserve de l'Hommée
Roger Coulon – Reserve de l’Hommée

Jeg har læst mig til, at huset producerer ca. 95.000 flasker om året, hvilket gør det til et ret lille hus. Huset er fra byen Vrigny lige lidt vest for Reims (Bl.a. Pommery) og nord for Epernay (Bl.a. Moët & Chandon).

God kamp – og kom så Patrick!!


Skriv et svar