Snapback(s)

Så har jeg ca. købt to af de absolut fedeste snapbacks på markedet!! Som de fleste ved, er jeg svært glad for hovedbeklædninger såsom kasketter (snapbacks) og beanies (især dem med den der dut på toppen). Det er primært fordi jeg har et ok sjovt hoved, så det drager ligesom fokus et lidt andet sted hen.

Jeg har gennem tiderne surfet nettet helt tyndt, og været inde på nogle rigtig sjove sider for at finde fede kasketter (Og nej ikke de sjove sider, eller jo måske – men kun lidt) jeg har sågar været ude i, at give langt mere for fragten end for selve hatten.

So far er yndingshatten en Brooklyn Nets kasket med slangeskind købt i New York – bevares, det gjorde godt nok, at jeg ikke havde råd til at spise i 5 dage, men det var det hele værd! Men men men….

Snapbacks

BLS Hafnia drengene fra Frederiksberg har lige lavet et par kasketter – og er du helt åndssvag de er fede!! Jeg har lyst til at rive armene af mig selv i ren eufori!! De var så fede, at jeg sagde takkede ja til at leve af spaghetti og ketchup i nogle dage for at købe en i hver farve! Der er metal, læder og noget trådnet af en art – what’s not to like?! Så nu er mit hoved i den grad Distortion klar!

Snapback BLS

Så hvis du ser en dreng med verdens bredeste smil – så er det nok mig, fordi min hat er så fucking trill!!

Ses på gaden!


Skriv et svar