Undskyld ventetiden…

Efter lidt stilhed på siden er jeg tilbage – jeg undskylder for den manglende aktivitet, det skal ikke gentage sig!

Og hold da helt op der er sket meget! Mit absolutte yndlingsprogram, Monte Carlo på P3, sagde tak for denne gang, branchefesten for folk med spejlreflekskamera er mere eller mindre slut, de mangler vist lige den sidste dag i Jan Lagermands baghave, Eurovision Island og så har jeg været til en De Venoge smagning, som jeg havde glædet mig helt vildt til!

Distortion bekræftede at det er et sandt Mekka for folk med spejlreflekskamera og bloggere. Distortion er jo i bund og grund for bloggere og fotografer, hvad Landsmødet på Bornholm er for journalister – der er i princippet ikke særlig mange andre, der interesserer sig synderligt meget for hvad der sker til arrangementet.

Mangfoldigheden er tilladt og jeg synes egentlig, vi viser København frem på den bedste måde – hvis vi lige ser bort fra tis i kælderskakter. Og køb nu de forpulede armbånd – så Distortion kan overleve!

Nørrebro var, som altid, et komplet kaos af unge mennesker, som havde byttet eksamenslæsningen ud med lunkne øl og den billige Asti fra Netto. Der må seriøst være sendt flere hundredtusinder af “Hvor er du?” beskeder! Vi stødte i hvert fald på en del fortvivlede mennesker med telefonen i hånden, som lignede Palle alene i verden – selvom de jo reelt set stod lige ved siden af 50.000 potientielle venner!

Der var selvfølgelig også plads til de ældre damer, som lige skulle have programmet ned på telefonen, så de vidste hvor det ville gå ned!

Distortion Nørrebro 1

Mads og jeg valgte, efter at have kastet nogle øl i hovedet, at sushi fra Letz Sushi var den bedste spise til et Distortion – det var det ikke, men vi sad i numsehøjde – så det var all good in the hood!

 

Distortion Nørrebro 2

Da cirkus “Jeg-folder-mine-bukser-op-så-man-kan-se-mine-ankler(!?)-mens-jeg-går-rundt-i-en-oversized-trenchcoat-så-jeg-ligner-en-gangsterboss-der-ikke-havde-råd-til-bukser-der-var-lange-nok-og-en-frakke-der-passede-mig” kom forbi Vesterbro, havde Mads og jeg lavet en base ved min mors værste fjende, min tatovør, Martin fra Rex Mundi. Han havde en lille fest udenfor og indeni butikken – med kolde fadøl!

Distortion Vesterbro 1

Distortion Vesterbro 3

Vi blev nødt til at løsrive os fra de kolde fadøl, og hoppe forbi Suspekt, som brækkede Istedgade midt over! Bai-D og co. gjorde hvad de er bedst – at få folk til at ønske de var fra Albertslund!

 

Distortion Vesterbro 2

Frem med kroater pistolen og så ses vi 🙂

 


Skriv et svar